EY-Parthenon Ringvaart Regatta


Days
:
Hours
:
Mins
:
Secs
`

Naamsverandering

Let op! Vanaf heden is het de EY-Parthenon Ringvaart Regatta. De URL van de site blijft hetzelfde.

`

Laga opvang Parthenon-EY Ringvaart Regatta

Roeiers en niet-roeiers, Lagaaiers en niet-Lagaaiers kunnen op 4 en 6 december inschrijven voor de opvang van Laga. Dit houdt in dat er getraind kan worden op Laga in daarvoor aangewezen materiaal en garantie dat er een boot beschikbaar is voor de wedstrijd.

Let op! Dit zijn niet de inschrijvingen voor de Parthenon-EY Ringvaart Regatta zelf deze openen later!

`

Festival Update [12:15]

Vanmiddag m 16:00 zal het eerste Parthenon-EY Ringvaart Festival van start gaan!

Alles wordt binnen opgebouwd om ervoor te zorgen dat iedereen warm, droog en blij is. Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes lekker bij ons eten, biertjes drinken en loungen. Met een speciaal voor jou geselecteerd aanbod aan lekkernijen kom jij de avond door! Op het menu staat Italiaans deegwaar di mama (pasta), Murican Burgers en uiteraard de traditionele vette hap.

Tot vanmiddag!

`

Update 15:15 Afgelasting wedstrijd

De 42ste Parthenon-EY Ringvaart Regatta is afgelast.

Wegens het slechte weer, kan de veiligheid van de deelnemers niet worden gegarandeerd. De organisatie heeft besloten dat het niet verantwoord is om het evenement te laten plaatsvinden. Het wordt ploegen verboden om te starten, er zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Kleine botenwagens en boten die op eigen gelegenheid verwijderd kunnen worden van het terrein van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet kunnen dat dinsdag 6 juni en woensdag 7 juni gedurende de hele dag doen. Grote botenwagens kunnen op afspraak op het terrein terecht. Neem hiervoor contact op met:

  • Guus Evers (06 – 37193434)
  • Job Hermans (06 -40219219)
  • Joël Ruesen (06 – 36176064)

Ploegen die hun boot op een grote botenwagen moeten laden worden hierover gecontacteerd. Ploegen die hun boot moeten overroeien kunnen dat NIET vandaag (6 juni), of morgen (woensdag 7 juni) doen wegens het weer. Deze ploegen dienen hun boot donderdag 8 juni over te roeien naar de desbetreffende vereniging.

Het Festival op het terrein van Lijm & Cultuur te Delft zal doorgaan in een aangepaste versie overdekt! Iedereen is welkom om vanaf 16:00 uur langs te komen om een biertje te drinken.

Is er een crisis die wij kunnen oplossen? Bel dan het crisiscentrum op: 015- 212 52 66.

`

Update [dinsdag 08:00] met betrekking tot weersverwachting

De weersverwachtingen voor 7 juni zijn slecht. Op de Kagerplassen wordt harde wind verwacht, met name in de middag, gepaard met plaastelijke buien. De windkracht is van 6bft tot 7bft met windstoten van 8 tot 9. Aan het eind van de dag gaat de wind iets liggen en klaart het op. In andere delen van het land is de voorspelling net iets gematigder.

Zoals in het vorige bericht ook is vermeld, stelt de organisatie de veiligheid van de deelnemers voorop. Aan het eind van de middag zal een voorlopige beslissing genomen worden in overleg met onze adviseurs en de reddingsbrigade. Er zal dan een nieuwsbericht volgen op de website.

De wedstrijd gaat gewoon door, tenzij de organisatie expliciet anders communiceert.

`

Update met betrekking tot weersverwachting

Op dit moment zijn de weersvoorspellingen niet gunstig. Woensdag wordt veel wind verwacht. Gemiddeld voor Nederland geeft het KNMI een windkracht van 5 bft. Vooralsnog geldt voor de regio Noord-Holland code geel op woensdag; Zuid-Holland valt binnen code groen. Op de Kagerplassen, echter, wordt harde wind verwacht van gemiddeld 6 bft met uitschieters naar 7 tot 8 bft.

Het is belangrijk dat voor iedereen de oversteek van de Kagerplassen veilig moet zijn; met deze weersvoorspellingen is dat op dit moment niet zeker. Het weer en dientengevolge de veiligheid van deelnemers wordt door de organisatie en betrokken instanties in de gaten gehouden. Dinsdag 6 juni aan het einde van de middag wordt een voorlopige beslissing genomen over het voortzetten van de wedstrijd. Er zal dan een nieuwsbericht volgen op de website. Het laatste moment dat er besloten wordt over het voortzetten van de wedstrijd zal woensdagochtend 05:00 zijn. Iedere ploeg zal dan via een bulk-sms naar de contactpersoon in de volgploeg op de hoogte worden gebracht.

De wedstrijd gaat gewoon door, tenzij de organisatie expliciet anders communiceert.

`

Veldindeling 2017 bekend

De veldindeling voor de 42ste Parthenon-EY Ringvaart Regatta is bekend.

De veldindeling is hier te vinden.

`

Let op! Inschrijvingen zijn vol

Het maximale aantal inschrijvingen is behaald; de inschrijvingen zijn vol.

Als u zich op dit moment inschrijft via de Toervolger kunt u uw inschrijving niet afronden. Als u al uw gegevens invult komt u automatisch op de reservelijst.

Heeft u nog vragen? Mail dan naar ringvaartregatta@laga.nl.

`

Inschrijvingen sluiten 7 mei

De inschrijvingen voor de 42e Parthenon-EY Ringvaart Regatta sluiten op zondag 7 mei 2017.

Dit jaar wordt er voor het eerst gewerkt met een maximaal aantal inschrijvingen van 180 boten. Let er daarom op dat uw inschrijving pas voltooid is wanneer uw betaling is voldaan.

Let op! De inschrijvingen zijn bijna vol.

`
white gradient