Parthenon-EY Ringvaart Regatta


Days
:
Hours
:
Mins
:
Secs

Botentransport

Botentransport voor de 42e Parthenon-EY Ringvaart Regatta is nog niet beschikbaar.

Boten dienen op 10 mei tussen 10:00 ‘s ochtends en 18:00 ‘s avonds afgeleverd te worden op het terrein van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet, zoals bepaald in de reglementen.

De botenwagens dienen zelf afgeladen te worden.

Direct na het afladen dient de botenwagen te vertrekken; er is geen mogelijkheid tot parkeren. Er is wel mogelijkheid tot het parkeren van botenwagens in de buurt van het finishterrein. Direct na het finishen van de Parthenon-EY Ringvaart Regatta moeten de boten weer op de botenwagens geplaatst worden. Botenwagens dienen het finishterrein te verlaten wanneer de laatste boot is opgeladen. U wordt verzocht een afspraak te maken over het afleveren van de boten in Leiderdorp en het parkeren van de botenwagens op het finishterrein met de Parthenon-EY Ringvaart Regatta organisatie via email: ringvaartregatta@laga.nl.

Boten kunnen ook worden overgeroeid naar het terrein van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet vanaf naburige verenigingen. Hierover dient tenminste een week voor het overroeien een afspraak gemaakt te worden met de organisatie van de Parthenon-EY Ringvaart Regatta. Bij het overroeien zonder afspraak zal een boete van €50 per ploeg in rekening worden gebracht, dit in verband met de noodzakelijke strakke planning ter behoeve van een soepel verloop van de wedstrijd. Voor overroeiende ploegen is douchegelegenheid voorzien in het gebouw van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet.

Op woensdag 11 mei zal al het autoverkeer uit de woonwijk rond A.L.S.R.V. Asopos de Vliet geweerd worden. Dit betekent dat botenwagens en auto’s op dat moment het terrein van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet niet kunnen bereiken. Roeiers kunnen worden afgezet voor het viaduct over de Zijldijk of auto’s kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaatsen van de Praxis aan de Zijldijk. Ten opzichte van vorige jaren is het niet toegestaan om bij de LOI te parkeren. De laatste 250 meter naar de A.L.S.R.V. Asopos de Vliet dient te voet en in stilzwijgen afgelegd te worden in verband met overlast voor de omwonenden in de vroege ochtend.

white gradient