Inschrijven Ringvaart Opvang

Published on: 4 November, 2015

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het wordt weer tijd dat de roeiers gaan trainen en daarom ook tijd voor de Ringvaart Opvang! Elk jaar organiseert LAGA een Opvang voor studenten uit Delft om zich voor te kunnen bereiden op de OC&C Ringvaart Regatta. U kunt deelnemen aan deze Opvang door u in te schrijven tijdens een van de inschrijfmomenten. Dit kan op:

  • woensdag 11 november tussen 17:00 en 18:30
  • woensdag 18 november tussen 17:00 en 18:30

De inschrijfmomenten zullen plaatsvinden op de D.S.R.V. “Laga” (Nieuwelaan 53, Delft). U dient met uw gehele ploeg aanwezig te zijn, omdat er persoonlijke contracten getekend moeten worden. Ook voor Lagaaiers geldt dat zij zich op een van deze momenten met hun ploeg inschrijven. Zonder deze inschrijving kunt u de OC&C Ringvaart Regatta niet starten in een boot van Laga.

Heeft u nog vragen? Spreek ons aan of stuur een mail naar ringvaartregatta@laga.nl.

Let op! Vanwege het beperkt aantal plekken, kunnen we niet garanderen dat alle geïnteresseerden in de Ringvaart Opvang terecht kunnen.

white gradient