Wij zijn Voort
Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. We helpen jou bij het vinden van de baan waar jij blij van wordt. En we helpen onze opdrachtgevers met het vinden van de juiste mensen.

Een baan via Voort?
Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat jij in de toekomst bij de juiste opdrachtgever belandt. Jij geeft aan waar jouw ambities liggen. Wat jij zoekt in een functie. Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en vooruit kunt gaan. Een technische baan die precies aansluit op jouw ambities.

Traineeships
Met het traineeship ga jij je naast je baan verder ontwikkelen. Het programma gaat in op de laatste ontwikkelingen en legt de focus op het verwerven van de juiste vaardigheden. Zo krijg jij de kennis waar het onderwijs onvoldoende op inspeelt, maar die je wel nodig hebt in de praktijk. Zo maak je na dit jaar gemakkelijk de volgende stap in je carrière.

Wil jij meer weten over Voort? Direct jouw mogelijkheden bekijken? Of in contact komen met één van onze consultants bij jou in de buurt?

Ga naar www.voort.com of volg ons via social media.

white gradient