Botentransport

Ringvaart Regatta 44 – 2019

Boten dienen op 21 mei tussen 10:00 ‘s ochtends en 18:00 ‘s avonds afgeleverd te worden op het terrein van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet, zoals bepaald in de reglementen.

De botenwagens dienen zelf afgeladen te worden.

Direct na het afladen dient de botenwagen te vertrekken; er is geen mogelijkheid tot parkeren. Er is wel mogelijkheid tot het parkeren van botenwagens in de buurt van het finishterrein. Direct na het finishen van de EY-Parthenon Ringvaart Regatta moeten de boten weer op de botenwagens geplaatst worden. Botenwagens kunnen het terrein verlaten zonder hulp van motorvoertuig nadat de laatste boot is opgeladen, of ze kunnen worden opgehaald op 23 mei voor 12:00. U wordt verzocht een afspraak te maken over het afleveren van de boten in Leiderdorp en het parkeren van de botenwagens op het finishterrein met de EY-Parthenon Ringvaart Regatta organisatie via email: ringvaartregatta@laga.nl.

Boten kunnen ook worden overgeroeid naar het terrein van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet vanaf naburige verenigingen. Hierover dient een afspraak gemaakt te worden met Asopos de Vliet via: Competitie@Asopos.nl. Bij het overroeien zonder afspraak zal een boete van €50 per ploeg in rekening worden gebracht, dit in verband met de noodzakelijke strakke planning ter behoeve van een soepel verloop van de wedstrijd. Voor overroeiende ploegen is douchegelegenheid voorzien in het gebouw van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet.

Op woensdag 22 mei zal al het autoverkeer uit de woonwijk rond A.L.S.R.V. Asopos de Vliet geweerd worden. Dit betekent dat botenwagens en auto’s op dat moment het terrein van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet niet kunnen bereiken. Roeiers kunnen worden afgezet voor het viaduct over de Zijldijk of auto’s kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaatsen van de Praxis aan de Zijldijk. Ten opzichte van vorige jaren is het niet toegestaan om bij de LOI te parkeren. De laatste 250 meter naar de A.L.S.R.V. Asopos de Vliet dient te voet en in stilte afgelegd te worden in verband met overlast voor de omwonenden in de vroege ochtend.

white gradient